septembrie2015

Concurs de logică

Vă voi prezenta aici un concurs de probleme de logică.  La Boiţa, la Şcoala ginmnazială “Ion Albescu”, cu sprijinul dlui director Doru Augustin Popescu, am lansat un concurs pentru elevi cu câte o problemă pentru fiecare lună. Iată problema lunii octombrie. Fiecare elev care ştie soluţia o va plasa într-un plic şi o va depune la secretariatul şcolii urmând ca la începutul lunii noiembrie să se jurizeze. În caz de mai multe răspunsuri corecte premiul va fi stabilit prin tragere la sorţi. Toţi elevii care vor da răspunsuri corecte vor fi menţionaţi pe această pagină.

concursoctombrie2014

 

REZULTATE: Au răspuns corect Basaraba Elena, Badila Ilie Darius, Caian Paul, Campean Ileana, Dragus Ana Maria, Gunesch Marius Costin, Motioc Andrei, Neghina Sergiu, Pletoianu Denisa, toţi din clasa VIII-a.

Premiul a fost atribuit prin tragere la sorţi elevei Basarabă Elena.

concurs noiembrie 2014

 

concursdecembrie2014

Începem un nou an şcolar şi continuăm concursul de logică având mai multe posibilităţi de a trimite răspunsuri. Am realizat un email special concursalbescu.ro iar răspunsurile se pot transmite şi prin SMS la telefonul 0720939646.

 

septembrie2015

Cel mai lung palindrom (aşa se numeşte cuvântul care citit în ambele sensuri are acelaşi înţeles) a fost nominalizat de către elevul Balaban Alexandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>